Základní univerzální surovina s optimální tučností pro každý typ kuchyně a cukrárny charakteristická svou stabilitou při ohřevu a zahušťování, vysokým a pevným nášlehem.
Choceňské Žervé je termizovaný výrobek a vyrábí se ze směsi čerstvého tvarohu, zakysané smetany,
škrobu a sušenéhomléka a syrovátky. Choceňské Žervé je určeno pro běŽné pouŽití ve studené kuchyni.
Nesmí zmrznout.
Tvaroh je vyroben tradiční technologií, což zaručuje zachování všech cenných vlastností známých generacím zákazníků.
Má jemnou chuť a pevnou konzistenci. Je velmi vhodný pro pečení, ale dá se použít i pro další aplikace ve studené kuchyni. Je zdrojem kvalitních mléčných bílkovin.
Složení: MLÉKO, mléčné kultury
Uchovejte při teplotě (2 - 8)°C.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA:
Energetická hodnota 424 kJ/100 kcal Tuky 2,0 g z toho nasycené ... více informací
Tvaroh jemný (jednosložková potravina)
Skladování: +2°C až +8°C, v chladu
Složení: tvaroh (jednosložková potravina)
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota:424 kJ / 100 kcal
Tuky:2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny:1,4 g
S ... více informací
Skladujte při teplotě 1-10°C v čistém, uzavřeném prostoru prostém pachů a vůní.
Barva je charakteristická pro droždí - světlá krémová.
Vzhled je bez povlau a jednotlivých kolonií plísní.
Vůně a chuť je charakteristická pro droždí, čistá, bez známek rozkladu.
Konzistence - lisovaná, drobivá. více informací
1 ks = kostka 42 g (AL fólie)
1 ktn = 24 ks
Skladujte při teplotě 1-10°C v čistém, uzavřeném prostoru prostém pachů a vůní.
Barva je charakteristická pro droždí - světlá krémová.
Vzhled je bez povlau a jednotlivých kolonií plísní.
Vůně a chuť je charakteristická pro droždí, čistá, bez známek rozkladu.
Konzistence - lisovaná, drobivá.
více informací
Klasická česká majonéza najde uplatnění nejen v tradičním bramborovém salátu, ale výborně se hodí i k přípravě pomazánek, obložených mís či jiných pokrmů. Možná náhrada vajec a tuků při pečení.
Složení: rostlinný olej, voda, vejce, ocet, jedlá sůl, modifikovaný škrob E1422, semínka hořčice, stabilizátor (guarová guma, xanthan), konzervant E 202, antio ... více informací
Studená ochucená emulgovaná omáčka ve kbelíku.
Vzhled :Slabě nažloutlá, olej nesmí být oddělen
Vůně: Typická pro majonézu, mírně nakyslá
Konzistence: Pastovitá až tuhá
Chuť: Lahodná, typická pro majonézu mírně nakyslá
Složení: Řepkový olej, pitná voda, kvasný ocet lihový, zahušťovadlo (modifikovaný škrob, xanthan), vaječné žloutky, hořčice, (hořčičné semeno, koření), jedlá s ... více informací