Neocenitelný pomocník pro přípravu lehké domácí šlehačky
Výborná konzistence a dlouhodobá stabilita nášlehu
Vhodná k přípravě dortů, zákusků, dezertů a jiné
Skladujte při teplotě od +2 °C do +8 °C
Složení: Filé z bílé ryby 65% (A – treska pestrá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), pšeničná mouka, voda, slunečnicový olej, jedlá sůl, mletá paprika, ... více informací
Jedná se o sladkovodní rybu a veškerá produkce pochází z Viktoriina jezera, kde je rovnou zpracována a zamražena. Velice bohatá na omega 3.
Okoun Nilský má středně pevné a libové maso, které je zasyrova zbarveno do krásné přírodní růžové barvy.
Chuť masa vynikne především při přípravě na přírodno, jak na pánvy tak i v troubě(konvektomatu), kde stačí pouze osolit, nebo jako fish &chips, lze ho však použít i na špízy atd.
Filety jsou absolutně bez kostí vhodné pro děti a pro všechny co mají rádi ryby.