Ben & Jerry's Dulce de-lish Sundae je karamelové potěšením v každém kousku. Tato slaně karamelová zmrzlina je plná karamelových cukrovinek s karamelovým krémem završená našlehanou krémovou čokoládovou zmrzlinou s karamelovým toppingem a s kousky slaně kakaových cukrovinek. Ben & Jerry's Sundaes jsou prostě víc než jen zmrzlina.
Ben Cohen a Jerry Greenfield zasvětili svůj život výrobě co možná nejlepší zmrzliny tou nejlepší možnou cestou už v roce 1978. Zmrzlina Ben & Jerry's chutná tak lahodně proto, že jsou k její výrobě používány prvotřídní mléko a smetana, které pocházejí od opečovávaných krav z našich mléčných farem. Navíc do ní přidáváme vydatné kusy vysoce kvalitní ingrediencí s fairtradovým původem. To se může zdát jako vážná věc, ale my nikdy nezapomínáme na legraci. Jerry to vyjádřil jasně: „Kdyby to člověka nebavilo, tak proč to dělat?“
Perfektní varianty k relaxu u oblíbeného seriálu a vychutnání si chvilky klidu, nebo pohody s rodinou a přáteli. Přinášíme kombinace dvou příchutí zmrzliny v jednom balení tak, aby si celá rodina vybrala svou oblíbenou. Naše "hero" varianta kombinace nejpopulárnější příchutí Vanilka a Kakao.
Portfolio našich dětských zmrzlin obsahuje osvěžující zmrzliny, které si vaše děti zamilují.
Všechny naše dětské zmrzliny jsou navíc ošetřeny razítkem ""Responsibly made for kids"".
Složení: obnovené odtučněné MLÉKO, cukr, kokosový tuk, kakao se sníženým obsahem tuku (1,1 %), sušená SYROVÁTKA, emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyseli ... více informací
Předsmažené obalené rybí prsty z treskovité ryby(APO,Hejk) nemleté, vhodné přípravou v konvektomatu 12min, troubě 12min i fritéze 3,5min; Obsah masa 65%
ks cca 30g
Složení: Filet ze štikozubce obecného, APO 47%, pšeničná mouka, řepkový olej, modifikovaný pšeničný škrob, tapiokový škrob, sůl, paprikový prášek, kurkuma, dro ... více informací
Bramborový škrob je všestranný a užitečný v pomocník, který je skvělý k zahuštění bramborových knedlíků a dalších pokrmů z brambor. Hodí se k nakládání a obalování masa, do asijských receptů, omáček a polévek.
Zajisté ho ocení všechny vášnivé pekařky a pekaři k přípravě dortů, moučníků, drobného pečiva, čokoládových poleva a různých krémů.
Při pečení škrob pomáhá zachovat tvar, dodává těstu jemnost a také prodlužuje trvanlivost pečiva o několik dnů.