Jemný bramborový škrob pro potravinářské účely, je vhodný pro přípravu moučníků, dortů, keksů, omelet a všeho drobného pečiva. Výborně se hodí na zahuštění omáček.
Složení: Bramborový škrob. Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a obilovin obsahující lepek. více informací
TOFU uzené získává svou znamenitou chuť díky tradičnímu uzení na bukovém dřevě.
Tofu obsahuje vysoký obsah bílkovin, bez cholesterolu. Obsahuje 49 % denní dávky vápníku.
Tofu je vhodné pro přímou konzumaci a přípravu teplých jídel.
Je vyrobeno ze sóji pěstované na Slovensku, která není neekologicky dovážená z Kanady, USA, Jižní Ameriky nebo Číny. Jedná se o pasterovaný rostlinný výrobek, vakuově balený.
Chlazený výrobek: Uskladňujte při teplotě od 2 do 8 ° C.
Po otevření skladujte při teplotě do 5 °C a spotřebujte do 24 hodin.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY