Rychlá příprava, vynikající chuť. Vhodné ke kávě či čaji. Balení obsahuje cca 150 ks.
Tento výrobek slouží pouze jako polotovar k dohotovení.
Postup: po vyjmutí výrobků z obalu je rozložte na plech a nechte 13-15min. povolit. Poté pečte při teplotě 210-220°C po dobu 8-10min.. Upečený výrobek má mít zlatavou až zlatohnědou barvu. více informací
Rychlá příprava, vynikající chuť. Vhodné ke kávě či čaji. Balení obsahuje cca 45ks.
Složení: Pšeničná mouka, náplň s vanilkovou příchutí 20% (voda, náplň s vanilkovou příchutí 31% ((cukr, modifikovaný škrob, sušené odstředěné mléko, sušená syr ... více informací
Hlubokomrazený kakaový (3%) muffin s čokoládou (11%), připraveno k podávání.
PŘÍPRAVA:
Nechte výrobek rozmrazit po dobu 30‐60 minut pøi pokojové
teplotì. Rozmrazený výrobek skladujte pøi pokojové teplotì a
spotøebujte do 3 dnù. Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Složení: cukr; rostlinné oleje (řepkový); mouka (PŠENICE; sladová PŠENICE); VEJCE; kakaová hmota; stabilizátor (E422; Xanthan); kakaový prášek s nízkým obsahem ... více informací
Hluboce zmrazený cukrářský výrobek, křehký dort s čokoládovým základ, plněný čokoládovou náplní a drobenkou ze šušenek
(5,5 %). S vanilkovým krémem.
Zdobený drobenkou ze sušenek (5,5 %) a bílými
proužky. Předkrájený, připravený k podávání.
VANDEMOORTELE
4x12porcí
Složení: odstředěné MLÉKO; cukr; mouka (PŠENICE); rostlinné oleje a tuky (kokosový; řepkový; palmový); máslo (MLÉKO) (6,0%); čokoláda; kakaový prášek (1,6%);
... více informací
Předkynutý klasický francouzský croissant v mini velikosti. S výraznou máslovou chutí a vůní.
Rozmražení: 30min
Teplota pečení: 180-190°C
Doba pečení: 10-12min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, máslo (MLÉKO) (20%), pitná voda, cukr, VEJCE, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, lepek (PŠENIČNÝ), látka zlepšu ... více informací
Klasický croissant s přídavkem másla. S jemnou máslovou chutí a vůní
Rozmražení: 30min
Teplota pečení: 180-190°C
Doba pečení: 12-16min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, palmový tuk, cukr, VEJCE, slunečnicový olej, máslo (MLÉKO) (1,5%), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), drožd ... více informací
Střední bageta s příčnými řezy naplněnými směsí ochuceného bylinkového másla (11%) a česnekem. Nevšední příloha hlavních jídel, polévek i salátů, zpestření pultů se sortimentem běžného přílohového pečiva. Tip na zapečený recept: prokládejte řezy bagety před upečením střídavě sýrem, šunkou nebo slaninou. Skvělá je také rozpečená ke grilovaným pokrmům.
Rozmrazte při pokojové teplotě po dobu 30 minut. Pečte po dobu 10‐12 minut při teplotě 200°C. Pečte s párou po dobu 5‐10 sekund. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
Trvanlivost od data výroby 548 dnů.
Složení: mouka (PŠENICE; sladová PŠENICE); voda; rostlinné oleje a tuky (palmový; řepkový); jódovaná sůl (sůl; potassium iodate); droždí; máslo (MLÉKO) (1,5%); ... více informací
NA OBJEDNÁVKU-2 DNY
Čokoládový lávový dortík s tekutou tmavou belgickou čokoládou uvnitř. Péct 10 - 12 minut při 200 °C nebo v mikrovlnné troubě po dobu 65s na 500W
La Lorraine
Složení: VEJCE. cukr. čokoláda (kakaová hmota, cukr kakaový prášek, emulgátor (SOJOVÝ lecitin). přírodní vanilkové aroma) (18%) margarin (rostlinne tuky) (palm ... více informací